Az Independent dobta le az igazolási atombombát, de egyelőre nehéz elképzelni, hogy fel is tud robbanni.

Pep Guardiola a napokban hosszabbított szerződést a Manchester Cityvel, az angol lap pedig úgy tudja, az egyik kívánsága az volt a menedzsernek, hogy szerezze meg neki a vezetőség Harry Kane-t.

null

Kane was one of the players namechecked by Guardiola as a target in his latest discussions. He'll go nowhere if Spurs can win trophies. And a Guardiola team now needs a scorer more than a Mourinho onehttps://t.co/X051sDdFcn

Mivel a 27 éves Kane-nek 2024-ig él a szerződése a Tottenhammel, és pillanatnyilag az egész liga legjobb és legeredményesebb csatára (7 gól, 9 gólpassz), mi több, talán a legjobb angol játékos, alighanem horribilis összegért lehetne csak mozdítani Londonból.

A Transfermarkt 120 millióra lőtte be az értékét, a valóságban ez sokkal több lehet. De nem kizárt, mivel a City nagyon tele van, Kane pedig szeretne végre nyerni valamit, ami a Spursszel eddig nem ment. Ha idén se nyernek semmit, akár le is léphet.

Kane egyébként már most legenda a Tottenhamnél, 302 meccsen 201 gólt szerzett. A válogatottban még komolyabb a statja: 48 meccs, 32 gól.

(Fotó: Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images)

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában