Az olasz lapok szerint van rá esély.

Hiába számított a Juventus és a Manchester City a Bajnokok Ligája talán két legnagyobb favoritjának, a legjobb négy közé egyik csapat sem jutott be. Ami mindkét klubnál csalódás, és ilyenkor szoktak lavinaszerűen elindulni a különböző pletykák.

Az Il Giornale azt írja, hogy a Juventusnál egyáltalán nem biztosak abban, hogy Allegrivel szeretnék kezdeni a következő szezont, az olasz alternatívájaként pedig Pep Guardiolát hozták fel. Guardiolának megvan az esélye a bajnoki címvédésre, de a Bajnokok Ligájában már zsinórban harmadszor nem tudott elődöntőbe jutni a Cityvel, vagyis Manchesterben is elképzelhető, hogy elégedetlen a klubvezetés.

A Marca már továbbmegy, azt írja, Cristiano Ronaldónak nem lenne ellenére, ha Guardiolával kellene együtt dolgoznia, továbbá a madridi lap kiemeli, hogy a spanyol edző lehet az, aki Dybalából kihozza a maximumot.

A hír természetesen egyelőre csak pletykaszinten terjed a nemzetközi sportsajtóban, így nyilván nem állítjuk, hogy Guardiola a Juventus edzője lesz, de az elmúlt években azért láttunk ennél meredekebb klubváltásokat is (C. Ronaldo, Neymar stb.)

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon