Az olasz lapok szerint van rá esély.

Hiába számított a Juventus és a Manchester City a Bajnokok Ligája talán két legnagyobb favoritjának, a legjobb négy közé egyik csapat sem jutott be. Ami mindkét klubnál csalódás, és ilyenkor szoktak lavinaszerűen elindulni a különböző pletykák.

Az Il Giornale azt írja, hogy a Juventusnál egyáltalán nem biztosak abban, hogy Allegrivel szeretnék kezdeni a következő szezont, az olasz alternatívájaként pedig Pep Guardiolát hozták fel. Guardiolának megvan az esélye a bajnoki címvédésre, de a Bajnokok Ligájában már zsinórban harmadszor nem tudott elődöntőbe jutni a Cityvel, vagyis Manchesterben is elképzelhető, hogy elégedetlen a klubvezetés.

A Marca már továbbmegy, azt írja, Cristiano Ronaldónak nem lenne ellenére, ha Guardiolával kellene együtt dolgoznia, továbbá a madridi lap kiemeli, hogy a spanyol edző lehet az, aki Dybalából kihozza a maximumot.

A hír természetesen egyelőre csak pletykaszinten terjed a nemzetközi sportsajtóban, így nyilván nem állítjuk, hogy Guardiola a Juventus edzője lesz, de az elmúlt években azért láttunk ennél meredekebb klubváltásokat is (C. Ronaldo, Neymar stb.)

(via)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon