Azt írtuk január 15-én, hogy újabb győri dráma, hiszen távozik a csapat kapusa, Katrine Lunde, akinek helyettesítésére Jelena Grubišić érkezett, aki meg most súlyos sérülést szenvedett. Folytatódik tehát az egészen hihetetlen sorozat, nehéz lesz így BL-címet védeni.

"Kisebb holdasporc sérülés mellett teljes elülső keresztszalag-szakadás történt. A műtétre hamarosan sor kerül, amelyet követően hat hónapos rehabilitációra lesz szükség" – nyilatkozta Dr. Balogh Péter csapatorvos Grubišić sérüléséről, ami a Siófok elleni bajnokin történt egy hetesvédés közben. És az után, hogy Katrine Lunde bejelentette, a nyáron elhagyja a csapatot, nem hosszabbít szerződést. Miután épp terhes, kellett már most valaki a helyére, és a horvátra esett a választás.

Lunde mellett Görbicz Anita is gyermeket vár, Orbán Adrienn és Eduarda Amorim pedig szintén szalagszakadással dőlt ki a teljes idényre. Mint már írtuk, Susann Müller egymás után kétszer is eltörte az ujját, a napokban tért vissza, a januárban igazolt Jana Knedlíkova pedig orrtörést szenvedett a héten. Ezek után dőlt ki most Grubišić is, így Herr Orsolya maradt egyedül rutinos kapus. Vele azért nem lesz könnyű Bajnokok Ligáját nyerni...

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon