Úgy tűnik, hogy a bunyó hivatalossá válása óta is ugyanolyan népszerű maradt a téma, hiszen továbbra is mindenki erről a meccsről beszél. Jelenleg éppen az foglalkoztatja a rajongókat, hogy mi lenne, ha McGregor valami őrültséget tenne a ringben, azaz megszegné a szabályokat.

Elvégre ezúttal mégiscsak egy ketrecharcos lép a ringbe, akinek szokatlanok lehetnek a szigorú szabályok és a boksz megkötései. Úgy tűnik, hogy emiatt még Floyd Mayweather csapatának tagjai is aggódnak egy kicsit. A segédedzője, Nate Jones ugyanis a következőket mondta egy interjúban:

Szerintem kétféleképpen érhet véget a mérkőzés. Az egyik forgatókönyv szerint Floyd leckét ad neki bokszból és még a szart is kiveri belőle. A másik forgatókönyv szerint - ami miatt aggódom - Floyd elmegy addig a pontig, amikor már túlságosan feldühíti McGregort, aki mérgében valami őrültséget tesz.

Floyd edzője ezek után méltatta az ír harcos ütőerejét, ám ennek ellenére szerinte egyoldalú meccs végén fog győzni a tanítványa, hacsak idő előtt le nem léptetik Conort valami szabályszegés miatt.

Dana White, a UFC elnöke korábban már elmondta, hogy McGregor szerződésében is benne van, hogy nem szegheti meg a szabályokat, különben rengeteg pénzt veszít. Ennek ellenére persze láttunk már olyat, hogy a küzdelem hevében egy bokszoló elveszíti a fejét és akár az ellenfelének a fülét is leharapja.

Joe Rogan, UFC kommentátor egy korábbi interjúban kifejtette véleményét, miszerint McGregor sokak szemében akár "népi hőssé" is válhat, ha mondjuk egy fejrúgással vet véget a bunyónak.

Persze, ha mindez meg is történne, az ír nemcsak egy halom pénzt veszítene, hanem valószínűleg egy komoly pert is a nyakába akasztanának. Arról nem is beszélve, hogy soha többé nem engednének össze egy ketrecharcost egy bokszolóval.

(via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés