És eközben Henrih Mhitarjan pedig az Arsenalé.

Eddig sem volt titok, hogy lesz ez a csere, annyi történt most, hogy hivatalossá vált: Alexis Sánchez a Manchesterben folytatja, ő lesz a legjobban fizetett Premier League-játékos, és az első chilei a vörös ördögöknél. Ezzel lezárult a januári piaci harmadik nagy transzfere (Coutinho – Barcelona, Van Dijk – Liverpool).

Korábban heti 350, most heti 500 ezer fontos bérről írnak, ami elképesztő, mivel Pogba 290-et kap, azzal ő a legjobban fizetett játékos. Nehéz elképzelni, hogy majd' kétszer annyit kap Alexis. A chilei egyébként a 7-es mezszámot kapta, és zongorázott a bemutatkozó videón.

Manchester United on Twitter

🎹 Ladies and gentlemen, please take your seats. Introducing #Alexis7... #GGMU #MUFC @Alexis_Sanchez https://t.co/t9RIIx4mE4

Boldog vagyok, hogy a világ legnagyobb klubjába igazolhatok. Három és fél gyönyörű évet töltöttem az Arsenalnál, csak pozitív emlékeket hozok magammal a klubról és a szurkolókról. Nem tudtam visszautasítani a lehetőséget, hogy egy ilyen történelmi stadionban futballozhassak, és együtt dolgozhassak José Mourinhóval. Büszke vagyok rá, hogy én leszek a klub első chilei futballistája, és remélem, megmutathatom a világnak, hogy miért igazoltak engem.”

Mhitarjan is boldog és büszke, ahogy ilyenkor kell, de meg is értjük, mert lehet, hogy az Arsenalban kap is majd lehetőséget.

Henrih egy komplett játékos: helyzeteket teremt, jól védekezik, bejátssza a pályát és rendkívül elhivatott. Egy olyan labdarúgó, akinek a legjobb képességei vannak” – beszélt a örményről Arséne Wenger.

Arsenal FC on Twitter

Love that, @HenrikhMkh - we're delighted to have you here 🔴 https://t.co/PDABMfhsNx

És ezt olvastad már?
A kapolcsi Sziklakabin, ahol tökéletes feltöltődés vár
További cikkeink a témában
A kapolcsi Sziklakabin, ahol tökéletes feltöltődés vár
Hirdetés