Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Új információt nem tartalmaz Nagy Ádám kijelentése, ellenben legalább most már hivatalos az, amit amúgy is láttunk: Leekens alibizett. Vagy ennyit tud. Vagy leszarta.

A Nemzeti Sport készített interjút a legértelmesebb, és az egyik legjobb magyar labdarúgóval, Nagy Ádámmal. A Bologna középpályása nemcsak tehetséges, de képes értelmesen nyilatkozni is, amit most ismét bebizonyított.

Mivel a válogatott legutóbb remek meccsen legyőzte Görögországot, és Nagy Ádám is játszott, nyilván szóba került a nemzeti tizenegy, Rossi és Leekens is. Utóbbi egyébként szintén behívta Nagyot a válogatottba, de nem játszatta, több oka is volt erre, sajnos nehéz röhögés nélkül konstatálni ezeket.

Nagy Ádám elmondta, hogy tetszik neki a mostani koncepció, Rossi próbálja kihozni a maximumot a helyzetből. Mivel az edzők nem adhatnak néhány nap alatt erőnlétet és taktikai tudást a játékosoknak, ezért a taktikai felkészítésre helyezik a hangsúlyt. Rossiék minden játékosnak elmagyarázzák, hogy az adott pozícióban mi a feladata, majd az egyéni mozgásokat összehangolják.

Ezzel szemben mi volt a program Leekensnél:

Persze már nem illik rugdosni a földön fekvőt, az MLSZ-elnök is elismerte, hogy hiba volt idehozni. Viszont Nagynak legalább most ismét minden szinten jól megy:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.