Zlatan Ibrahimovic azt nyilatkozta, hogy csak akkor marad a PSG játékosa, ha az Eiffel-torony helyére egy Ibra-szobrot állít a klub vezetősége. Az Eiffel-torony most Twitteren válaszolt a svédnek. 1–0 a toronynak.

A PSG vasárnap 9–0-ra verte a Troyes csapatát, ezzel pedig már most eldőlt, hogy idén is a párizsiak lesznek a bajnokok, sorozatban negyedszer. A meccsen négy gólt szerző Ibrától persze megkérdezték, hogy a szezon végén lejáró szerződését meghosszabbítja-e? Ez a válasz jött: „Ha az Eiffel-torony helyére egy szobrot állítanak rólam, akkor maradok”.

Zlatan négy gólja:

Az Eiffel-torony viszont nem hagyta, hogy a svédé legyen az utolsó szó, egy nappal később ő is hozzászólt a sztorihoz: „Tetszik a poénod, Ibra, gyönyörű innen a párizsi kilátás. De én vagyok a Torony”.

Az utolsó mondat olyan masszív érvet hoz fel, amivel nem nagyon lehet vitatkozni, vélhetően Zlatan sem fog. Az angol lapok szerint egyébként Ibrahimovic már az új angliai házát keresi, így nem lenne meglepő, ha a Premier League-ben folytatná a 34 éves csatár.

És focit nézel? Csak szólunk, hogy fogadhatsz is.

És ezt olvastad már?
Imádtunk fényképezni a Huawei legújabb telefonjával, a P60 Próval
További cikkeink a témában