Szombat délután Svédország–Anglia mérkőzéssel folytatódik a világbajnokság. Ez már önmagában is nagyon ígéretes program, de Zlatan bearanyozta a napunkat!

A szerénységéről és unalmasságáról híres Zlatan megkínálta egy szórakoztató fogadással David Beckhamet a Twitteren, folynak a könnyek:

Zlatan: "David, ha Anglia nyer, vendégem vagy egy ebédre, bárhol a világon, ahol csak akarod. Ha mi nyerünk, akkor pedig megveszed nekem az Ikeából, amit csak szeretnék!”

Davidnek nagyon tetszett a megkeresés, könnyesre röhögte magát emojikon keresztül, és bele is állt a fogadásba, de kicsit újraszabta a feltételeket, Instagramon jelentkezett is a válasszal:

David: “Ha Svédország nyer, személyesen viszlek el az Ikeába, és megveszek neked mindent, amire csak az új villádban szükséged van LA-ben, de ha mi nyerünk, azt szeretném, hogy gyere el a Wembley-be egy hazai mérkőzésre, angol mezben, és a szünetben fish&chips-et egyél!”

Nincsenek szavak, egyszerűen imádjuk! Még több, sőt, végtelen számú ilyen pillanatot szeretnénk! Reméljük, be is váltják az ígéreteket, mert bármelyik kimenetel hatalmas poén lesz. Pláne vigyorognánk, ha a példa ragadós lenne, és itthon is elindulna majd az NB1-ben!

 

És ezt olvastad már?
Robert Lewandowski lett az Év futballistája a FIFA-nál