Elképzelhető, hogy a Liverpool elleni vereség volt az utolsó csepp a pohárban, Ole Gunnar Solskjaert hamarosan menesztheti a Manchester United.

Hétvégén az Old Traffordon öt góllal nyert a Liverpool, az egyik legnagyobb riválisától szenvedett megalázó vereséget a Manchester United.

A meccset követően a csapat edzője, Ole Gunnar Solskjaer vállalta a felelősséget, ugyanakkor azt mondta, túl messzire jutott, hogy most feladja. Eközben Cristiano Ronaldo azt emelte ki, hogy ennél többet érdemelnek a Manchester United szurkolói.

Ronaldo a 0–5 után: A Manchester United szurkolói jobbat érdemelnek

Megsemmisítő vereségbe szaladt bele az Old Traffordon a Manchester United a Liverpool ellen. Cristiano Ronaldo vállalta a felelősséget, Ole Gunnar Solskjaer közben arról beszélt, hogy nem akarja feladni.

Solskjaer jövője kérdéses, pletykaszinten eddig is téma volt az angol sajtóban a menesztése, a hétvégi vereség óta azonban ennél többről van szó.

Az átigazolási hírekben megbízható forrásnak tekinthető Fabrizio Romano arról számolt be, hogy a Juventus, a Chelsea és az Inter korábbi edzője, Antonio Conte lehet a Manchester United következő edzője. Conte az előző szezonban bajnokságot nyert az Interrel, majd távozott a csapattól. Korábban a Juventusszal három bajnoki címet nyert, és a Chelsea-t PL-győzelemig vezette.

Romano szerint Conte nem szeret szezon közben csatlakozni egy új klubhoz, de a Manchester United esetében azért kivételt tenne, és kész elfogadni a manchesteriek ajánlatát. Ugyanakkor a United vezetősége még nem tett hivatalos ajánlatot az olasz menedzsernek, még nem született meg a végleges döntés, hogy Ole Gunnar Solskjaert kirúgják vagy egyelőre megtarthatja az állását.

A Manchester United egy jó szezonkezdet után az utóbbi hetekben visszaesett, az előző négy meccséből egyet sem tudott megnyerni az angol bajnokságban, a rossz forma és negatív sorozat a hétvégén csúcsosodott ki a Liverpool elleni katasztrofális meccsen.

A Liverpool atomjaira szedte a Manchester Unitedet az Old Traffordon

A Nagy Vörös Rangadóból csak egy jó nagy verés lett.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés