Elképzelhető, hogy a Liverpool elleni vereség volt az utolsó csepp a pohárban, Ole Gunnar Solskjaert hamarosan menesztheti a Manchester United.

Hétvégén az Old Traffordon öt góllal nyert a Liverpool, az egyik legnagyobb riválisától szenvedett megalázó vereséget a Manchester United.

A meccset követően a csapat edzője, Ole Gunnar Solskjaer vállalta a felelősséget, ugyanakkor azt mondta, túl messzire jutott, hogy most feladja. Eközben Cristiano Ronaldo azt emelte ki, hogy ennél többet érdemelnek a Manchester United szurkolói.

Solskjaer jövője kérdéses, pletykaszinten eddig is téma volt az angol sajtóban a menesztése, a hétvégi vereség óta azonban ennél többről van szó.

Az átigazolási hírekben megbízható forrásnak tekinthető Fabrizio Romano arról számolt be, hogy a Juventus, a Chelsea és az Inter korábbi edzője, Antonio Conte lehet a Manchester United következő edzője. Conte az előző szezonban bajnokságot nyert az Interrel, majd távozott a csapattól. Korábban a Juventusszal három bajnoki címet nyert, és a Chelsea-t PL-győzelemig vezette.

Romano szerint Conte nem szeret szezon közben csatlakozni egy új klubhoz, de a Manchester United esetében azért kivételt tenne, és kész elfogadni a manchesteriek ajánlatát. Ugyanakkor a United vezetősége még nem tett hivatalos ajánlatot az olasz menedzsernek, még nem született meg a végleges döntés, hogy Ole Gunnar Solskjaert kirúgják vagy egyelőre megtarthatja az állását.

A Manchester United egy jó szezonkezdet után az utóbbi hetekben visszaesett, az előző négy meccséből egyet sem tudott megnyerni az angol bajnokságban, a rossz forma és negatív sorozat a hétvégén csúcsosodott ki a Liverpool elleni katasztrofális meccsen.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Courtois a 89. percben tizenegyest védett, a Real nyerte a Szuperkupát