Megsemmisítő vereségbe szaladt bele az Old Traffordon a Manchester United a Liverpool ellen. Cristiano Ronaldo vállalta a felelősséget, Ole Gunnar Solskjaer közben arról beszélt, hogy nem akarja feladni.

5–0-ra nyert a Liverpool a Manchester United otthonában, a Szalah vezette Pool gyakorlatilag lelépte, megsemmisítette a Man. Unitedet.

A Liverpool atomjaira szedte a Manchester Unitedet az Old Traffordon

A Nagy Vörös Rangadóból csak egy jó nagy verés lett.

A meccset követően Cristiano Ronaldo Instagramon reagált az eredményre:

„Néha az eredmény nem az, amiért küzdöttünk. Néha az eredmény nem az, amit akarunk. És ez rajtunk múlik, csak rajtunk, mást nem hibáztathatunk. A szurkolóink most is elképesztőek voltak a folyamatos biztatásukkal. Jobbat érdemelnek, sokkal jobbat, és itt az ideje, hogy ezt megkapják. Itt az idő.”

Az eredményt követően nyilván ismét rögtön téma lett, hogy Ole Gunnar Solskjaer meddig maradhat a United edzője. A norvég eközben arról beszélt, hogy  nincs szándékában feladni, ugyanakkor vállalta a felelősséget.

„Sem egyénileg, sem pedig csapatként nem voltunk elég jók, ilyen esélyeket egyszerűen nem adhatunk egy olyan csapatnak, mint a Liverpool. A felelősség az enyém. Az edzői stáb nagyon jó, brilliáns. Én döntöttem el, milyen felfogásban közelítjük meg a meccset. Túl sok teret adtunk a Liverpool játékosainak, és ha jó játékosoknak teret adsz, gólokat rúgnak.

Túlságosan messzire jutottam, túlságosan messzire jutottunk csapatként, hogy most feladjam, feladjuk. Nehéz lesz, de túlságosan közel vagyunk a célhoz, hogy feladjuk. Mélypontra kerültünk, ennél rosszabbul nem érezhetjük magunkat. A csapatban azonban sok a karakteres futballista, meglátjuk, mit hoz ki belőlünk a mostani helyzet.”

A United az előző négy bajnokijából egyet sem tudott megnyerni, háromszor kikapott. Visszacsúszott a hetedik helyre a bajnokságban, nyolc pont a hátránya az első Chelsea mögött.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Stankovic elmondta, mi kell a Fradi továbbjutásához

Négy és fél év börtönre ítélték minden idők egyik legsikeresebb futballistáját

További cikkeink a témában