Spanyol lapértesülések szerint David De Gea igent mondott a Real Madrid hívására.

Nem titok, hogy a Real Madrid akarja (már egy jó ideje) David De Geát, azt a David De Geát, akinek rohadt sok sörrel tartozik David Moyes és Louis van Gaal is, amiért az előző idény teljes egészében és a jelenlegi szezon első felében kivédte az ellenfelek szemét is – nélküle a Manchester United nem a hetedik lett volna az előző PL-kiírásban, de most sem a harmadik helyen állna.

Szóval állítólag De Gea száját elhagyta az igen szó, és már meg is egyezett a Real Madriddal. Ne már, tényleg? Naponta hallani ilyen bullshit pletykákat, szóval majd csak akkor higgyük el, ha már hivatalos megerősítés is érkezett valamelyik klubtól vagy magától De Geától, esetleg az ügynökétől, Jorge "az összes sztár az én ügyfelem" Mendestől.

Mindenesetre a királyiak már nem a padra keresnek egy kapust, hanem Iker Casillas helyettesét akarják. Persze ott van Keylor Navas is, aki volt annyira hülye, hogy a 2014-es vb után rábólintott a spanyolok ajánlatára. A Costa Rica-i a kontinenstorna legjobbjai közé tartozott, most meg parlagon hever, mindössze négyszer kapott lehetőséget tétmeccsen – abszolút másodhegedűs.

De Gea Madridban született, ám a kisebbik madridi csapatban, az Atléticóban nevekedett és ott is vált olyan (Európa-liga-győztes) kapussá, amiért 2011 nyarán Sir Alex Ferguson Manchesterbe csábította. Ott meg férfit faragtak belőle és most már fél Európa őt akarja.

David Beckham, Ruud van Nistlerooy, Gabriel Heinze és Cristiano Ronaldo után pedig ő lenne az ötödik játékos, aki az MU-tól közvetlenül a Real Madridhoz igazol.

Az megvan, hogy Guardiola gyógyszere a Porto elleni BL-meccs előtt is elgurult? És az, hogy Massa kínosan nem tud mosolyogni?

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában