A fehérorosz csatár után egy fiatal ukrán bajnokkal erősített a Fradi.

A Ferencváros célja nem kizárólag a bajnoki cím, hanem az is, hogy a nyáron hasonlóan jól szerepeljenek Európában, mint idén a Vidi. Ehhez, tanulva a korábbi évek hibáiból, már a télen össze akarják rakni a nyári keretet. Érkezett a belga támadó középpályás, Marten Wilmots, a belorusz válogatott center, Nyikolaj Szignyevics, és most

(fradi.hu)

Haratin az ukrán bajnokság negyedik helyén álló Zorjából igazolt a Fradiba, nem hivatalos hírek szerint 800 ezer euró közeli összegért, és 2 és fél plusz egy évre írt alá.

A 23 éves középpályás nem ismeretlen Rebrovnak, hiszen 2014-ben vezetőedzőnknél debütált az akkor bajnoki címet ünnepelt Dinamo Kijevben. Az FTC szélsőjével, Ivan Petrjakkal pedig a Zorjában focizott együtt. Nagyon kemény, határozott szűrő hírében áll, aki akkor sem jön zavarba, ha a kapu elé kerül.

Az látszik, hogy Szerhij Rebrov is a sajátjaira esküszik, akárcsak Thomas Doll, ám ez a németnek nem igazán jött be. A szovjet vonal még elsülhet jól, de ez majd tavasszal derül ki, sőt lehet, csak nyáron.

Eközben Böde:

(Fradi.hu)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon