Befejeződött a Premier League, ez pedig azt is jelenti, hogy lezárult a III. Player.hu Fantasy Liga. Elképesztő izgalmak voltak, az első és a harmadik között mindössze egy pont döntött. Győzteseket hirdetünk, kiderül, kik nyerték meg a díjakat.

Mi az a Fantasy Premier League?

A fantasy foci egy online felületen működő, egyedi szabályrendszerű ingyenes játék, amelynek a pontozása a való életben, a futballpályákon történő események alapján történik. Esetünkben ez az angol bajnokság, azaz a Premier League, vagyis a játékban résztvevőknek egyedül az angol ligát kell követniük.

Idén harmadszor szerveztük meg a Player.hu angol bajnokságra koncentráló fantasy játékát, a III. Player.hu Fantasy Ligát. Az első kiírásban 233-an, a másodikban 367-en, az ideiben pedig 439-en játszottak velünk, ezzel idén is ott voltunk a magyar fantasy PL-világ legnépesebb bajnokságai között.

Mindenkinek köszönjük, aki velünk játszott, végig menedzserkedte ezt az idényt, amiben a legtöbb fantasy-játékos ismét volt magasan és mélyen is. Idén sem maradtak el a nyereményeink:

  • Az első díj a győztes által választott Premier League-csapat eredeti meze
  • A második díj egy Nike Premier League Pitch focilabda
  • A harmadik díj Szabó Christophe, Soós Márk, Szabó "Peet" Péter Olvasd a játékot! – Hogyan nézzünk focimeccset? című könyve

A III. Player.hu Fantasy Liga győztesei

439 menedzser tolta le velünk a szezont, még egyszer köszi mindenkinek, aki időt, energiát fektetett a játékba.

A tavalyi szezonban az első és a második helyezett között mindössze hat pont volt a különbség. Idén azonban még ennél is szorosabb lett a végeredmény.

A tavalyi bronzérmes az idei bajnokság utolsó fordulójában több helyet javított, és végül megnyerte a ligát. Az új bajnok a Péter FC, Kisnémet Péter csapata 2572 ponttal. A második helyen pontegyenlőség volt. Végül a liga szabályzata értelmében a kevesebb transzfer döntött, a Sky Blue Citizens, Kántor Dániel csapata lett a második és a WPViking, Nagy Attila csapata a harmadik helyezett.

Gratulálunk a nyerteseknek és mindenkinek, aki velünk játszott! A teljes tabella itt nézhető meg.

A III. Player.hu Fantasy Liga végeredménye

Kisnémet Péter tehát egy általa választott Premier League-csapat mezét nyerte meg, Kántor Dániel egy Nike Premier League Pitch focilabdával gazdagodik, Nagy Attila pedig Szabó Christophe, Soós Márk, Szabó "Peet" Péter Olvasd a játékot! – Hogyan nézzünk focimeccset? című könyvét nyerte meg.

Megkérünk titeket, hogy június 10-ig írjatok egy e-mailt a [email protected] címre, hogy megbeszélhessük a részleteket, a tárgymezőbe írjátok be, hogy III. Player.hu Fantasy bajnokság. Köszönjük!

Ez is érdekelhet:

Történelem: sorozatban negyedszer bajnok a Manchester City

Ahogy az várható volt, az utolsó fordulóban sem hibázott a Man. City, így történelmi bajnoki címet szerzett: még senki sem tudott egymás után négyszer Premier League-et nyerni.

Természetesen Alejandro Garnachóé lett az év gólja a Premier League-ben

Az lett volna a meglepő, ha nem az argentin elképesztő ollózása nyer.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés