Dárdai Pál kinevezése óta újra van értelme leülni a magyar válogatott meccsei elé – vagy kimenni a stadionba. A görögök elleni vasárnapi meccsre nem lehet jegyet kapni már, marad a tv.

A hellének győzelem nélkül, mindössze egy megszerzett ponttal foglalják el a csoport utolsó helyét, míg nekünk hét pontunk és egy harmadik helyünk van. Veszíteni valónk meg nincs, legalábbis a szövetségi kapitány szerint. Dárdai a mérkőzés előtti nyilatkozatában kifejtette, hogy egy esetleges vereség esetén ugyanúgy versenyben marad a csapat a harmadik helyért. Mi most kivételesen nem vagyunk pesszimisták és hazai győzelmet várunk. Az új görög főnök, Sergio Markarián ma mutatkozik be a válogatott élén, sérülés miatt a balhátvéd Holebaszra és a csatár Mitroglura nem számíthat. Nálunk a Korcsmár, Lovrencsics, Vanczák hármas dőlt ki, hiányukban a Király – Fiola, Juhász, Kádár, Leandro – Elek, Tőzsér – Stieber, Gera, Dzsudzsák – Szalai tizenegy kezdhet.

A nap többi meccsei közül az esti portugál-szerb derbi emelkedik ki a játékosállományok alapján. Azért emiatt, mert a szerbeknek mindössze egy pontjuk van három kör után, hiába vannak olyan spílereik, mint Ivanovics, Kolarov, Matics, Ljajics vagy Markovics. Portugália jobban teljesít, hat ponttal tanyázik a második helyen Dánia mögött. El tudunk képzelni egy pontrablást.

Aki csak félszemmel követi a selejtező-sorozatot, annak meglepő lehet a D csoport állása: 1. Lengyelország, 2. Németország. A világbajnok Grúziába utazik vasárnap és mivel elmúltak azok az idők, hogy fejből vágunk 4-5 játékost Sztálin országából, nem nagyon látjuk a meglepetés esélyét.

Válogatott-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a majdnem 12-szeeres pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon