Vennénk tőle lakást, de nem sok esély van arra, hogy összejön.

Vennék. Eladnék. Bérelnék. Mennyit ér az otthonom? – ilyen kérdésekkel foglalkozik manapság Krisztina Zur, aki még Fazekas-Zur Krisztina néven lett olimpiai bajnok 2012-ben, Londonban, a női kajak négyesben, 500 méteren. Ugyanebben a számban megvédte a címét Rióban is, és persze tele van a vitrin más világversenyeken szerzett érmekkel, csak a rend kedvéért a nyolc vb-aranyat említsük meg.

No de Krisztina Zur most más vizeken evez (elnézést): ingatlanügynök lett, bár mi kevés eséllyel veszünk tőle bármit is, miután a kaliforniai Orange County lakásaival foglalkozik.

Kár, mert a honlapja profi, nyilván az Orange County-beli lakások is azok; mindenesetre Krisztina most a kajak négyes után a PJ Home Group csapatának tagja, a sportmúltját (joggal) kiemeli a honlapon is, a mottójában pedig közös nevezőre hozza a két tevékenységet, mondván „a siker kemény munkát, elszántságot, elhivatottságot követel, ilyen az én elkötelezettségem az ügyfeleim iránt.”

(Fotó: Getty Images. Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Csipes Tamara és Fazekas-Zur Krisztina a riói olimpiai bajnoki címmel)

Ez is érdekelhet:

Leszállt egy kabinház a Zalai-dombságban

Szárnyterasszal és valódi repülőgépüléssel készült el a Hello Wood új, több mint ezer részből összeálló kabinja.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

A borotválkozás egy másik szintje: ismerd meg a Braun S9 Pro+-t, a márka eddigi legjobb elektromos borotváját

Zavartalanul merülhetsz el a zenehallgatás élményében a Sennheiser audiofil fejhallgatójával

További cikkeink a témában
Well done
Hirdetés