A korábbi Miss Horvátország, polgári nevén Ivana Knöll egyáltalán nem fogja vissza magát, amivel még a muszlim ország törvényeit is megsérti.

A hölgy hazája Marokkó elleni meccsén horvát piros-fehérbe burkolózva jelent meg a lelátón, de a ruha pont ott hiányolt némi textilt, ahol a helyiek nagyon nem szeretnek szabadon hagyott bőrfelületet látni.

Sokaknál már ez is kiverte a biztosítékot, de Ivana egy korábbi Instagram-posztjában egy még merészebb szettben pózolva kérdezte meg hatszázezer követőjétől, hogy vajon mit fog viselni szerintük Katarban.

Az biztos, hogy csak egy kicsivel kell merészebb öltözetet felvennie annál, mint amit a horvát–marokkói meccsen viselt, és a sztorinak egészen biztosan nem lesz jó vége.

Bár a 2022-es futball-világbajnokságot vendégül látó Katar kormánya egyértelművé tette, hogy bizonyos határokon belül fog tanúsítani némi rugalmasságot, de egyúttal arra is megkérte a szurkolókat, hogy tartsák tiszteletben a törvényeiket.

Ha Ivana kisasszony nem tudja visszafogni magát, minimum pénzbüntetésre számíthat, bár elviekben még börtönbe is zárhatják, még akkor is, ha ezt az országimázs kímélése érdekében nemigen fogják megkockáztatni az illetékesek.

(forrás: Daily Mail, főkép: Instagram)

Ez is érdekelhet:

A vb legdögösebb WAG-jei: Lionel Messi gyönyörű felesége

A katari világbajnokság alatt nemcsak arra koncentrálunk, ami a pályán történik, hanem bemutatjuk a vb legjobb WAG-jeit, vagyis a tornán szereplő futballisták legcsinosabb barátnőit, feleségeit. Ma Lionel Messi feleségét, Antonella Roccuzzót.

És ezt olvastad már?
Őssejtdonorként segít Willi Orbán
További cikkeink a témában