Jake Paul menetelése a profi boksz világában igencsak szúrhatja azoknak a szemét, akik valóban sportként és nem cirkuszként tekintenek az ökölvívás világára.

Paul három meccs után veretlen, de igazi bokszolóhoz még nem volt szerencséje, az arca viszont már most akkora, mintha legalább három helyiértékű szám lenne a mérlege bal szélén. Legutóbb már odáig ment, hogy a szintén bokszolgató bátyja, Logan Paul Floyd Mayweather elleni meccsét beharangozó találkozóján ő maga ment neki a visszavonult bajnoknak.

Ez a fajta vásári látványosság rengeteg embert vonz, de a profi boksz igazi sportolói számára borzasztó méltatlan és lealacsonyító. Várható volt, hogy egyszer érkezik valamiféle válasz erre a jelenségre, és ez végre meg is történt.

A cirkálósúly jelenlegi világbajnoka, Mairis Briedist promótere, a Kalle & Nisse Sauerland a Twitteren közzétett videóban hihetetlen ajánlatot tett Paulnak:

Igen, jól hallottad:

A youtubernek felkínáltak egy címmeccset a világbajnokkal.

Amennyiben Paul megnyeri a meccset, viszi az övet és a címet, de ami ennél sokkal fontosabb, ha veszít, vállalnia kell, hogy örökre elhagyja a boksz világát.

Mairis nem a pózerkedésből él

Nagyon reméljük, hogy Paul nem most akar visszavenni az arcából és elfogadja az ajánlatot!

Bár ez a meccs nem lenne kockázatok nélküli, hiszen félő, hogy a youtuber akár súlyos sérülést is szerezhetne, és ezt természetesen nem kívánjuk senkinek, de szívesen megnéznénk, ahogy egy sportoló a helyükre teszi a dolgokat.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Messi 20 méterről emelte át a kapust