Az nem példátlan, hogy Jimmy Garoppolo három év alatt 67,5 millió dollárt fog keresni. Az már inkább, hogy egy bordélyház életre szóló ingyen szexet kínál neki.

A kétszeres Super Bowl-győztes irányító korábban a Patriotsban és a 49ersben játszott, most pedig aláírt a Las Vegas Raidershöz egy hároméves, 67,5 millió dolláros szerződést. A következő idényben 23,8 millió dollárt fog keresni, ami nyilván rengeteg pénz, de nem kiemelkedő az NFL-ben, a liga hetedik legjobban kereső irányítója lesz.

A Raidershöz való csatlakozással azonban Garoppolo kapott egy nem várt ajánlatot is. A Chicken Ranch nevű bordélyház ugyanis életre szóló ingyenes szolgáltatást ajánlott a harmincegy éves irányítónak. Konkrétan két alkalmazott, Caitlin Bell és Alice Little érezte úgy, hogy Garoppolo számára jár az életre szóló ingyen szex. A két hölgynek egyébként komoly tapasztalata van a felnőttfilmek terén is, és nem szükséges haladó szintű hackertudás, hogy valaki megtalálja ezeket a videókat online.

Egyébként ő Alice Little:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alice Little (@thealicelittleofficial) által megosztott bejegyzés


Ő Pedig Caitlin Bell:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Caitlin Bell Official ? (@officialcaitlinbell) által megosztott bejegyzés

„Majdnem elájultam, amikor megtudtam, hogy Jimmy aláírt a Raidershez. Az ingyen szexet már azért megérdemli, mert csatlakozott a csapathoz, de azért is, mert nagyon jóképű”

– nyilatkozta Bell.

Nemcsak az irányító kapott ajánlatot egyébként, egy másik bordélyház az egész csapatot meghívta egy VIP-foglalkozásra. Arról egyelőre nincsenek infók, hogy Garoppolo vagy a többi meghívott elfogadta-e az ajánlatot.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: instagram.com/officialcaitlinbel)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Zavartalanul merülhetsz el a zenehallgatás élményében a Sennheiser audiofil fejhallgatójával

A tökéletes szülinapi ajándék egy 40 éves férfinak

További cikkeink a témában
Well done
Hirdetés