A világbajnokság első teljes napján már rögtön egy rangadót is láthatunk, de a spanyol–portugál mellett az Egyiptom–Uruguay sem tűnik rossznak.

Portugália–Spanyolország

B-csoport; június 15; 20 óra

A csoportkör előzetesen talán legjobban várt meccse a spanyol–portugál, amely rögtön eldöntheti, hogy ki nyeri a B-csoportot. A spanyolok a világbajnokság egyik favoritjai, az elmúlt napokban viszont a feje tetejére állt a hangulat a válogatott körül. Egy nappal a vb előtt, Lopetegui kapitányt menesztette a szövetség, miután a szakember titokban megegyezett a Real Madriddal. A helyét Fernando Hierro vette át, vele próbál minél sikeresebben szerepelni a 2010-es világbajnok. Ramos a meccs előtti sajtótájékoztatón azt mondta, olyan a hangulat, mintha temetésen lennének, de túl kell lépniük ezen, és továbbra is az a céljuk, hogy világbajnokok legyenek.

Portugáliáról elég kevés szó esett a vb előtti esélylatolgatásoknál, még úgyis, hogy az aktuális Európa-bajnokról van szó, és talán csak Mourinho gondolja azt, hogy a portugálok sokáig juthatnak. Pedig az alapcsapat megmaradt a két évvel ezelőtti kontinenstorna után, és a legnagyobb sztár, azaz Cristiano Ronaldo is remek formában érkezik a tornára. Ennek ellenére masszív meglepetés lenne, ha ez a vb Portugáliáról szólna, és tegyük fel, eljutna a legjobb négyig.

Tipp: Vendég; odds: 2,02 – Fogadok

A nap első meccsén a kétszeres világbajnok Uruguay játszik Egyiptommal, amely 1990 után szerepel újra világbajnokságon. Uruguay masszív csapat, a selejtezőben is jól teljesített, és a Suárez–Cavani csatárkettőssel bármely védelemnek meggyűlhet a gondja. A másik oldalon meg egy ország imádkozott azért, hogy Mo Szalah felépüljön a vb-re, és úgy tűnik, hogy ez sikerült, szinte teljesen biztos, hogy kezdeni fog a világ egyik legjobb formában lévő játékosa.

A nap harmadik meccse a Marokkó–Irán, amely, ha a papírforma igazolódik, akkor azt fogja eldönteni, hogy a spanyol-portugál kettős mögött ki lesz a harmadik. Marokkó 18 (!) meccse veretlen, míg Irán szintén veretlenül hozta le a kvalifikáció utolsó fázisát.

Szelvény

Egyiptom–Uruguay Vendég; odds:1,5
Marokkó–Irán Kevesebb, mint 2,5 gól; odds: 1,35
Portugália–Spanyolország Vendég; odds: 2,02
Tét: 1000 Ft
Odds:4,09
Várható nyeremény: 4090 Ft

És ezt olvastad már?
Az 90. percben hagyta ki a vb egyik legnagyobb és legfontosabb ziccerét Lukaku