Mourinho aztán igazán tudja, hogyan lopja be magát bárki szívébe.

Az egykor nagyszerű eredményeket elérő portugál edző már egy ideje szenved Manchesterben – vagyis tulajdonképpen ő nem, csak a szurkolók, mert ezt kell nézniük, meg néhány játékosa. Mou mellett kezd elrohanni az idő, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy folyamatosan a múltra mutogat vissza.

Legutóbb az újságírók előtt jött rá a roham.

Most pedig a legrosszabb helyre üzent, a szurkolóknak, mégpedig egy olyan meccs után, ahol 90 perc szenvedés után az utolsó percben nyertek hazai pályán a svájci Young Boys ellen.

Először is engedjék meg, hogy üzenjek a rajongóimnak! Tizennégyszer szerepeltem a Bajnokok Ligájában, és mind a tizennégy alkalommal továbbjutottam a csoportból. Abban a két esztendőben, amikor nem a BL-ben indultam, két Európa-ligát nyertem. Tehát tizenhat idényből tizennégyszer bejutottam az egyenes kieséses szakaszba, kettőből kétszer pedig Európa-ligát nyertem. Csak érdekességkép akartam ezt elmondani a rajongóimnak és a statisztikák kedvelőinek.

" target="_blank">Goal.com

Jose Mourinho has a special message for all of his "lovers" out there 😍

Ebből nem lehet győztesen kijönni, José.

Azt csak zárójelben tesszük hozzá, hogy Mourinho egyesszám első személyben beszél arról, hogy ő hányszor jutott tovább, ő hányszor nyert. Nem a csapat, együtt, hanem ő.

De ez még nem minden, a televíziós szakértőkbe is beleállt, nehogy valaki kimaradjon:

„Egy menedzser nem lehet frusztrált, vagy nem reagálhat kedve szerint? A szakértők többsége sohasem ült kispadon. Javaslom, dolgozzanak menedzserként, de gondolom, jobb Barbadoson nyaralgatni, és a képernyőn nyomkodni a taktikai táblát. Sokkal kényelmesebb, mint a mi életünk az oldalvonal mellett. Egy igazi menedzser sohasem kritizálna egy másikat egy érzelmi kitörés miatt, hiszen átélt már hasonlót.”

És ezt olvastad már?
Világbajnoki döntős a női vízilabda-válogatott!
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő