Kalmár Zsolt a szlovák csapatának, a DAC-nak a hivatalos oldalának nyilatkozott a sérüléséről és a mérhetetlen fájdalmáról.

A magyar válogatott középpályása élete egyik legjobb formájában focizik, ő lett a szlovák liga legjobb játékosa. Ebben a szezonban 21 bajnoki meccsen 12 gólt lőtt és adott 5 gólpasszt is, természetesen Marco Rossi válogatottjának is biztos tagja. Volt.

Kalmár Zsolt ugyanis megsérült az Andorra elleni vb-selejtezőn, és mivel kiderült, hogy nagyon súlyosan, nem lehet ott az Európa-bajnokságon. Összetört az álma, és ő is teljesen összeroppant.

„Új MRI-vizsgálat kellett, mert a sérülés után vérömleny keletkezett, így az első felvételen nem látszódott jól a sérülés terjedelme. A szombati MRI-vizsgálat már pontosan a sérülés helyére volt irányítva, és sajnos kimutatta, hogy nem jó a helyzet, és valószínűleg műtét vár rám.

Mindenki, aki ismer, tudja, mennyi munkát és időt tettem abba, hogy kiváló állapotban legyek, és kijussak az Európa-bajnokságra. Sajnos egy ilyen szerencsétlenség miatt ez az álom most szertefoszlott. Nehéz időszak ez számomra, de érzem a családom és a mellettem lévő emberek támogatását. Biztos vagyok abban, hogy erősebben fogok visszatérni – egyszer már sikerült, most is sikerülni fog!

Kalmárnak külső oldalszalag-szakadása lett a bal térdében, minimum fél évre kidőlt.

(Fotó: MLSZ)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.