Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A sportolók is besegítenek a vírus elleni küzdelembe, ki így, ki úgy.

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónak, Kásás Tamásnak van egy pizzériája, a Tommy di Napoli, amely most pizzákkal segíti a kórházi dolgozókat, akik egészségük kockáztatásával küzdenek a pandémia ellen.

Igaz, hogy éttermünk a jelen helyzetben zárva tartja kapuit a vendégeink előtt, és online rendelések tekintetében is, ennek ellenére szeretnénk elismerésünket, és tiszteletünket kifejezni az egészségügyben dolgozók felé.

– írja Facebook-oldalán az étterem.

Gulácsi Péter az RB Leipzig és a magyar labdarúgó-válogatott kapusa pedig

5 millió forintot ajánlott fel a Szent László Kórház Infektológiai és Intenzív osztályának alapítványának.

Az FTC vezetői és munkatársai, valamint labdarúgói, az első csapat edzői, továbbá a szakmai stáb tagjai pedig 15 millió forintot ajánlanak fel a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak.

Ferencvárosi Torna Club

A Ferencvárosi Torna Club elismeréssel adózik a koronavírus-veszély ... ellen küzdő valamennyi egészségügyi dolgozó, orvos, nővér, ápoló megfeszített munkájának. Éppen ezért az FTC vezetői és munkatársai, valamint labdarúgói, az első csapat edzői, továbbá a szakmai stáb tagjai 15 millió forintot ajánlanak fel a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.