Kassai olyan tizenegyest fújt be, hogy még a játékosok is kiröhögték

A legjobb magyar játékvezető sajnos nevetség tárgya lett, ez tényleg a világ egyik legröhejesebb fújása. Nem, ez nem clickbait, eskü!

Kolumbán kolléga értetlenkedve írta cseten, miután letöröltük a könnyeinket (melyeket főleg a röhögés csalt elő, de azért valahol nagyon szomorú is), hogy ez a kassais szitu tipikusan az, amikor azt hiszed, te már majdnem minden faszságot láttál a fociban, nincs az a bírói hiba, ami az évek alatt nem jött volna szembe. Tuti, hogy clickbait az egész, stb., aztán megnézed ezt a jelenetet és... és kész, véged. Nem akarod elhinni. Tényleg nem akartuk. Még most se hisszük.

Raheem Sterling földbe rúgott, összeesett, Kassai tizenegyest adott. Mindezt úgy, hogy a védő kábé fél méterrel az angol mögött futott, még le is lassított, nehogy összeakadjanak. Pjatov kapus úgy röhögött, mintha egy Bödőcs-előadáson ülne, ő sem hitte el. A City ezzel 2–0-ra vezetett a Sahtar ellen, azóta meg már hárommal mennek az angolok.

Mondjuk a csúcs még mindig Gaál Györgyi fújása, sajnos az überelhetetlen, de BL-ben, ilyen szintű férfi meccsen ekkor melléfogást eddig szinte csak Kassai hozott.

(Fotó: Chris Brunskill Ltd/Getty Images)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon