Kerkez Milos csapata, a Bournemouth felkészülési meccsen 3–2-re legyőzte a Southamptont, a válogatott védő 77 percet játszott.

Kerkez néhány napja érkezett meg az AFCB-hez, de máris a kezdőcsapatban kapott helyet a szomszédváros elleni meccsen.

AFC Bournemouth: Neto – Smith (Hill, 77), Senesi, Mepham (Zabarnyi, 67), Kerkez (Greenwood, 77) – Cook (Rothwell, 77), Christie (Kilkenny, 77) – Ouattara (Traorè, 67), Billing (Brooks, 67), Anthony (Kluivert, 67) – Solanke (Moore, 67)

Mi több, a találkozó előtt őt éltették leghangosabban a drukkerek, és ő nem is élt vissza a bizalommal. A Bournemouth honlapjának közvetítése alapján a magyar védő rendkívül agilisan játszott, már a nyolcadik percben villantott egy távoli lövéssel.

Védekezésben és támadásban is sokat mutatott, volt nagy mentése hátul és szép kombinációja elöl.

Boldog vagyok, hogy túl vagyok a bemutatkozáson, és ilyen stadionban, ilyen nézősereg előtt szerepelhettem. A csapatunk remek és egyre jobban megértjük egymást. A társak egyből befogadtak, otthon érzem magam, szép lassan pedig az edzések tempójához és minőségéhez is hozzászokom.

Kerkez elmondta, a Bournemouth-hoz akart szerződni, így nagyon boldog, hogy már az első mérkőzésén is túl van, a mutatott teljesítményével pedig elégedett.

„Alig várom, hogy szombaton az Atalanta ellen hazai környezetben, saját szurkolóink előtt is pályára léphessek” – zárta a hátvéd, akinek együttese a West Ham Untied elleni, augusztus 12-i bajnoki rajtig jövő szombaton még a francia Lorient-nal is összecsap.

Kerkez Milos a Premier League-be igazolt

Erős nyár, Szoboszlai után egy másik magyar válogatott játékos is az angol bajnokságba igazolt.

„A magyar focistákat jobban érdekli a szakmai fejlődés, mint a pénz”

Ezt Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya mondta a klubváltások kapcsán.

(AFCB, MTI)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés