Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Október 6-án jön a Kbabib Nurmagomedov–Conor McGregor MMA-meccs, ami a UFC történetének egyik legnagyobb dobása lesz.

A gála előtt egyetlen sajtótájékoztatót szervezett a UFC, amit tegnap éjjel tartottak meg. McGregor közel két éve nem harcolt ketrecben, ennek ellenére két korábbi bajnoki övével jelent meg, hiszen szerinte továbbra is bajnok, és ezt Nurmagomedov ellen újra bizonyítani fogja.

Az ír a kivételes dumájának köszönhetően is lett az MMA legnagyobb sztárja, de most már látszik, nem igazán tud megújulni ilyen téren, és már egyáltalán nem szórakoztató az, amit mond. Már tavaly a Mayweather elleni bokszmeccsen érezhetően túltolta, és ezt a vonalat követte a mostani sajtótájékoztatón is. A nemrég piacra dobott whiskyével jelent meg a színpadon, azt kortyolgatta, miközben megpróbálta szétoltani Nurmagomedovot – elég kevés sikerrel.

McGregor és Dana White

Nurmagomedov persze visszafogottabb volt, szerinte McGregort képes lesz megtörni, mert az ír mindig feladja, amikor szorult helyzetbe kerül. Azt ígérte, hogy kifárasztja, majd játszani fog ellenfelével. Conor eközben azt jósolta, hogy egy menetet alatt lerendezi az eddig veretlen Nurmagomedovot, de készen áll akár egy ötmenetes háborúra is.

A teljes sajtótájékoztató:

Ha csak a lényeg érdekel:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.