A Fehérvár a télen leigazolta az Újpest két legjobb játékosát, ennek ellenére egy pontra van a kieséstől. Ki is borult az egyik friss igazolás.

A Mol Fehérvár 2–0-ra kikapott Debrecenben, és így már csak egy ponttal áll a már kieső pozícióban lévő Budapest Honvéd előtt. Minden meccs a bennmaradásról szól most már, és bizony a télen igazolt Csongvai Áron nem ezért érkezett.

„Úgy gondolom, hogy nagyon nehéz szituációban vagyunk. Ez érezhető a játékunkon, nem tudjuk felszabadultan bemutatni azt a teljesítményt, amelyet edzésen nyújtunk. Elszomorító, hogy csak ennyit mutatunk a pályán, ennél sokkal több van a csapatban. Főleg támadásban kéne javulnunk, dolgozunk keményen tovább, hogy a hátralévő négy meccsen minél jobb eredményeket érjünk el.

Csalódás számomra az eddigi teljesítmény, nem ezért igazoltan a Vidihez, de továbbra sem tartom hibás döntésnek az átigazolást. Bízom benne, hogy mindenki átérzi majd annak a helyzetnek a súlyát, amibe kerültünk. Nem mindig érzem a pályán azt, hogy ez így van, de az öltözőben ezt majd rendezzük.”

A Fehérvár megszerezte a másik kiesőjelölt két legjobbját

Két pontra van a kieséstől a Mol Fehérvár, így muszáj volt erősítenie. És rögtön két legyet ütött egy csapásra.

(Forrás, fotó: vidi.hu)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés