Kinevezték a Milan új vezetőedzőjét, de a drukkerek már el akarják zavarni

A Milan ismét melléfogott egy edzővel, Marco Giampaolo 111 napig volt a csapat trénere és mindössze 7 tétmeccsen irányította a csapatot.

Az 52 éves szakembert június közepén nevezték ki a Milan vezetőedzőjének, ami egyébként már akkor is meglepetés volt. Sok esélyt nem is kapott, teljesen kilátástalan volt a csapat játéka, és évtizedek óta a leggyengébb szezonkezdetet produkálta a Milan.

El is zavarták, a 111 nap pedig klubrekord: Marco Giampaolónál rövidebb ideig senki sem irányította a piros-feketéket. Hét tétmeccsen 3 győzelem, 4 vereség, 6 rúgott gól, 9 kapott gól a mérlege.

De hamar megdőlhet a rekord, mert kinevezték az utódját, Stefano Piolit, aki ellen már most tüntetnek a drukkerek. A #PioliOut az egyik legnépszerűbb hashtag most a neten, már az aláírása előtt molinókkal ellenezték a kinevezését.

Pioli kétéves szerződést írt alá, a MilanNews szerint ebben szerepel egy szerződésbontási záradék, amely a szezon végén automatikusan életbe lép, ha a Milan nem éri el a nemzetközi porondot.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon