Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Milan ismét melléfogott egy edzővel, Marco Giampaolo 111 napig volt a csapat trénere és mindössze 7 tétmeccsen irányította a csapatot.

Az 52 éves szakembert június közepén nevezték ki a Milan vezetőedzőjének, ami egyébként már akkor is meglepetés volt. Sok esélyt nem is kapott, teljesen kilátástalan volt a csapat játéka, és évtizedek óta a leggyengébb szezonkezdetet produkálta a Milan.

El is zavarták, a 111 nap pedig klubrekord: Marco Giampaolónál rövidebb ideig senki sem irányította a piros-feketéket. Hét tétmeccsen 3 győzelem, 4 vereség, 6 rúgott gól, 9 kapott gól a mérlege.

De hamar megdőlhet a rekord, mert kinevezték az utódját, Stefano Piolit, aki ellen már most tüntetnek a drukkerek. A #PioliOut az egyik legnépszerűbb hashtag most a neten, már az aláírása előtt molinókkal ellenezték a kinevezését.

Pioli kétéves szerződést írt alá, a MilanNews szerint ebben szerepel egy szerződésbontási záradék, amely a szezon végén automatikusan életbe lép, ha a Milan nem éri el a nemzetközi porondot.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.