Meglepetésre kikapott az Anfielden a Liverpool a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, de így is kiejtette az Intert.

Milánóban 2–0-ra nyert a Liverpool, így a visszavágót kiváló helyzetből várta. A Pool komfortérzete a meccs 61. percében némiképp megváltozott, miután Lautaro Martínez óriási góljával előnybe kerültek a vendégek.

Az Inter-gól után azonban szinte rögtön megkapta a második sárgáját Alexis Sánchez, így az Internek tíz emberrel kellett volna még egy gólt szereznie, de a piros lap után már helyzete sem volt a vendégeknek. A Liverpool három kapufát rúgott, több nagy helyzetet kihagyott, de nem tudott betalálni, a vereség ellenére azonban ott van a BL legjobb nyolc csapata között.

A meccs után így értékelt Jürgen Klopp:

„A futball művészete a megfelelő meccsen kikapni. Utálok veszíteni, de ha van olyan meccs, amikor kikaphattunk, az a mai volt.

Az Inter nagyszerű csapat, olyan, mint a Leeds Bielsával, csak minőségibb futballistákkal. Nem játszottunk jól, több helyzetünk volt, de kihagytuk ezeket. Nekik nem volt ennyi lehetőségük, de betaláltak. A két meccs alapján igazságos, hogy ők nyertek egyet, mi nyertünk egyet és mi jutottunk tovább”

– mondta a német.

A tegnapi játéknap másik meccsén:

A Bayern hetet rúgott, Lewandowski történelmet írt a Bajnokok Ligájában

Erődemonstrációt tartott a Bayern München a Bajnokok Ligájában.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Nem hazai játékos ritkán rúg mesterhármast az Anfielden, a Brighton támadójának most sikerült