Ezzel nem mondott újat Ronald Koeman, pláne, hogy utóbbi időben már Messivel együtt is egyre kevésbé féltek.

A Bilbao elleni 1–1 után nyilatkozott a Barcelona edzője, és diszkréten egyébként jelezte is, hogy már nem kellene rugózni a Messi-ügyön, elvégre már nem az ő játékosa.

Az Athletic ellen egyébként nem játszott jól a Barcelona, nem úgy, mint az első fordulóban, ilyenkor még inkább felerősödnek a Messivel kapcsolatos hangok.

„Nem szeretek mindig erről beszélni, de a világ legjobb játékosáról van szó. Az ellenfél sokkal jobban félt tőlünk, amikor Messi itt volt. Ha adtál egy passzt Messinek, akkor ő általában nem veszítette el a labdát. Mondhatjátok, hogy nincs itt, de ezen már nem tudunk változtatni”

– mondta Messiről Koeman.

Viszont az új csatárra, Memphis Depayra nem lehetett panasz, a holland sosem lesz egy Messi, de Bilbaóban kiválóan játszott, adott egy tiszta gólpasszt Braithwaite-nek, de a dán öt méterről nem találta el a kaput, majd ő maga rúgott egy bitang nagy gólt. A végén még meg is nyerhette volna a meccset, de azt a helyzetet kihagyta.

„A sok sérülés miatt nem bővelkedünk topformában lévő játékosokban, de ő jelenleg nagyon jól teljesít. Két helyzete is volt, de a másodikat sajnos nem tudta kihasználni” – térti ki rá is Koeman.

(Fotó: DAX Images/NurPhoto via Getty Images)

És ezt olvastad már?
A Bayern sportigazgatója szerint kacsa, hogy leigazolják Cristiano Ronaldót