Már egy ideje le szeretné szerződtetni, de nem volt elnök, és az ő maradása is bizonytalan volt(?). Most viszont kezdenek kiegyenesedni.

Ronald Koeman nagyon vágyik már egy jó csatárra, vagy igazából lassan bármilyenre, mert nincs ilyenje a keretben. (Oké, Braithwaite.) Már szeptemberben és januárban is prioritás lett volt igazolni egyet, de mivel egy lyukas garasuk se volt, nem volt sok esélyük.

Koemannál akkor Memphis Depay volt a fő célpont, aki nem hosszabbít Lyonban, nyáron lejár a szerződése. A Barcelona ügyeiben jártas Oriol Domenech úgy tudja,

a holland edző felvette a kapcsolatot Depayjal és a környezetével, hogy jelezze, ne írjon alá máshova. Ha ugyanis ő marad az edző, mindent megtesz, hogy Barcelonába vigye a támadót.

Depay és Koeman a holland válogatottnál dolgoztak együtt sokat, a korábbi nagy tehetségnek tartott támadó ott tejesedett ki igazán, megtalálta a helyét a szakember. Nem véletlen, hogy többször is hűségesküt tett mellette Depay, szeretne Barcelonában játszani, már szeptemberben megegyezett a katalán klubbal.

A Lyon csatárának számai egyébként meggyőzőek ebben a szezonban, 29 bajnokin 14 gólt szerzett és 9 gólpasszt osztott ki. A Manchester Unitedban is megforduló támadó több poszton is hasznos tud lenni, korábban szélső volt, Lyonban pedig középen játszik.

Ha viszont Agüero, és esetleg Haaland is Barcelonába igazol, Depayra aligha lesz szükség.

Ajánlatot tett a Barcelona Agüerónak

És nem is feltétlenül az argentin csatárra van szüksége a Barcának. Vagyis nem erre a csatárra.

Akár nyolc játékosától is megszabadulna a Barcelona, hogy megvegye Haalandot

100 millió eurót kell összegereblyéznie Laporta elnöknek.

(Fotó: Laurens Lindhout/Soccrates/Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Óriási török gólok az Eb-n

Az Eb-meccs előtt a stadionban verték egymást a török és a grúz drukkerek

További cikkeink a témában