Komoly veszteség érte a Ferencvárost

Olimpiai bajnok vízilabda-legendák vonulnak vissza.

Ez óriási veszteség a bajnoki címet megnyerő Fradinak, még akkor is, ha a két zseniális pólós nem int búcsút a Népligetnek: a 38 éves Madaras Norbert a vízilabda-szakosztály elnöke lesz, míg a 34 éves Varga Dániel a serdülő- és ifjúsági csapat edzője lesz.

„Régi álmom válik valóra, hogy edző legyek, de hogy abba akarom hagyni, azt múlt héten döntöttem el. Megérett bennem, hogy teljes a pályafutásom. Köszönöm a Fradinak, hogy itt fejezhettem be. 2016-ban négyéves szerződéstervezetet kaptam, nagyon távolinak tűnt az akkor, végül három lett belőle, de nem töltöm ki azt sem. Felerősödött bennem, hogy edzőként szeretném átadni a tudásomat a fiataloknak, és azt gondolom, ebben nagyobb örömemet lelem majd” – jegyezte meg Varga Dániel.

A két korszakos alak mellett Szirányi Balázs és Manhercz Krisztián is elmegy az FTC-ből.

Ezt követően bejelentették az új igazolásokat is a magyar bajnok és Európa-kupa-címvédőnél:

Együttesünket erősíti majd a következő szezontól a világbajnok Gór-Nagy Miklós, aki legutóbb az OSC-ben szerepelt. Debrecenből érkezett a balkezes szélső Kállay Márk, aki korábban nyert már bajnokságot. Szolnokról igazolt át a Ferencvárosba a magyar válogatott centere Mezei Tamás, és az ausztrál Aaron Younger, akik többek között Bajnokok Ligája-győztesek is voltak a Dózsával” – mondta Varga Zsolt vezetőedző.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon