Nate Robinson háromszor fogott padlót, harmadjára nem sikerült felállni.

Jake Paul youtuber, aki leginkább arról ismert, hogy youtuber KO-val ütötte ki Nate Robinsont, aki leginkább arról ismert, hogy 2005-től 10 éven keresztül az NBA-ben játszott, többek között a New York Knicksben és a Chicago Bullsban.

Robinson 2016-tól elkezdte levezetni a pályafutását, játszott Izraelben, Libanonban, de még Venezuelában is.

Robinson aztán úgy döntött, hogy bokszolónak áll. Röviden így került egy ringbe Jake Paul influenszerrel. Robinson háromszoros zsákolóbajnok, Paulnak több mint 20 millió feliratkozója van a YouTube-on.

Akárhogy is, a meccs közben az látszott, hogy Paul otthonosabban mozog a ringben, mint az egykori NBA-s, akinek ez volt az első komolyabb mérkőzése. Paul ezzel szemben már évek óta bokszol, mivel tervei szerint rendes, profi ökölvívó szeretne lenni.

Paul összesen háromszor küldte padlóra Robinsont, akinek végül orvosi segítségre volt szüksége, hogy fel tudjon állni. A beszámolók szerint sokaknak rémisztő pillanat volt, amikor Robinson pár másodpercig mozdulatlanul feküdt a földön. Minden hirtelen valódi lett, mintha nem egy celebmeccset nézne az ember, hanem igazi bunyót, amit profik játszanak.

Jake Paul egyébként már üzent KSI-nak is, aki egy 2018-as gálán küzdött meg a hangosabb, egyszerűbb testvérével Logannel.

Bunyó téren érdekes napokon vagyunk túl, lejátszották a kicsit kiábrándító, de azért érdekes Tyson - Jones Jr. meccset és a Paul - Robinson párharcot is. Talán az mutatja meg a legjobban a profi boksz állapotát, egy erről a két meccsről itt egy cikkben úgy tudunk beszélni, hogy az összehasonlítás nem is annyira irreleváns.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
LeBron James 37 éves, de úgy zsákol, mint 15 évvel ezelőtt