A meccsek időpontjaihoz igazodik, hogy aztán haza is lehessen repülni.

Szerdán bejelentette a Wizz Air légitársaság, hogy különjáratokat indít a magyar labdarúgó-válogatott szurkolói számára a jövő évi Európa-bajnokság mérkőzéseire Németországba.

A különjáratok a futballmeccseket követően haza is hozzák a szurkolókat. A légitársaság június 15-én és június 19-én Budapestről és Debrecenből is indít járatokat a mérkőzésekre.

Azok a focirajongók, akik a helyszínen szeretnének szurkolni a válogatottnak, már megvehetik fix áras jegyüket a Wizz Air weboldalán, valamint a légitársaság mobilapplikációján keresztül.

„Nagy öröm számunkra, hogy a különjáratok indításával támogathatjuk a magyar válogatott szurkolóinak kijutását a 2024-es Európa-bajnokság mérkőzéseire, hogy élőben láthassák a kedvenceiket, és személyesen drukkolhassanak a nemzeti tizenegynek. A járatok menetrendjét kifejezetten a mérkőzések időpontjaihoz igazítottuk, ezzel megkönnyítve a szurkolók hazajutását is

– mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

Marco Rossi együttese a 2024-es Eb-n először június 15-én Svájc ellen lép pályára Kölnben, majd négy nappal később a házigazda németekkel, június 23-án pedig Skóciával játszik egyformán Stuttgartban.

  • Június 15., szombat 15:00, Köln: Magyarország–Svájc
  • Június 19., szerda 18:00, Stuttgart: Németország–Magyarország
  • Június 23., vasárnap 21:00, Stuttgart: Skócia–Magyarország

Ez is érdekelhet:

A házigazda németekkel került egy csoportba a magyar válogatott

Kisorsolták a 2024-es Európa-bajnokság csoportkörét.

Hogyan vehetsz jegyet a válogatott Eb-meccseire? Összeszedtük a legfontosabb infókat

December 2-án, szombaton sorsolják ki, melyik csoportba kerül a magyar válogatott a 2024-es foci-Eb-n. Jegyhez ezúttal is sorsolás útján lehet majd hozzájutni. Összeszedtük a legfontosabb információkat.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Tuchel Manchesterben szeretne edző lenni

Filmszerű előzetest kapott Joshua és Ngannou bokszmeccse

További cikkeink a témában