Dirk Kuytnak összejött a tökéletes visszavonulás.

Azt már megírtuk, hogy mesterhármast lőtt, ezzel hosszú idő után ismét bajnok lett a Feyenoord. Most pedig már az is biztos, hogy visszavonul a 36 éves Kuyt. Méghozzá a lehető legjobb pillanatban. Abból a klubból, ami ismertté tette, mesterhármassal az utolsó meccsen, bajnoki címmel 18 év után.

Squawka News on Twitter

OFFICIAL: Dirk Kuyt has announced his retirement from football just three days after winning the Eredivisie with Feyenoord.

Kuyt 2003-ban szerződött a Feyenoordhoz, 101 meccsen 71 gólt lőtt, majd a Liverpoolhoz került. Ahol mindig voltak nála jobb, tehetségesebb játékosok, a szurkolók viszont imádták, mert hajtott, küzdött, a jó értelemben vett melós focit hozta. Amit Angliában különösen értékelnek.

A PL után három év Törökország következett, majd vissza a Feyenoordhoz, ahol 62 meccsen 31 gólt lőtt. A válogatottban 104 meccsen 24-szer talált be.

Remek példa az ő pályafutása arra, hogy talán kevesebb tehetséggel, de rengeteg munkával is komoly karriert lehet építeni. Visszavonulni pedig ennél tökéletesebben nem igazán lehet.

A Liverpoolban lőtt összes gólja:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon