A Ferencváros idegenben játszik ma este kilenc órától a Moldével a BL-playoffkör odavágóján. Lovrencsics szerint azért megy a Fradi Norvégiába, hogy elérje a célját, Rebrov többször hangsúlyozta, mennyire fontos meccs előtt áll a magyar bajnok.

A Ferencváros egyetlen párharc megnyerésére van attól, hogy az 1995-96-os szezon után ismét a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepeljen. A Fradi a norvég bajnokkal, a Moldével játszik a playoffban, az oda-visszavágós párharc első meccsét Norvégiában rendezik meg. Az ezt megelőző sajtótájékoztatón beszélt az FTC edzője, Szerhij Rebrov és csapatkapitánya, Lovrencsics Gergő.

Teljesen más a műfű, mint a rendes gyep. Nem készültünk otthon műfüvön, mert tudjuk, hogy itt teljesen másmilyen az, mint az otthoni. Most fogunk tehát először edzeni ezen, de nem gondolom, hogy ez probléma lenne. Mindannyian tudjuk, miért jöttünk, mindegy, hogy milyen füvön, de el akarjuk érni a célunkat

– mondta Lovrencsics kitérve arra, hogy a Molde pályája műfüves.

Nagyon komoly mérkőzés vár ránk és egy nehéz ellenfél, ezt mindannyian tudjuk. Fontos, hogy mindenki megértse, mennyire fontos ez a meccs. A holnapi, konkrét terveinkről nem szeretnék beszélni, koncentrálnunk kell, hiszen ez az utolsó lépés, hogy bejussunk a csoportkörbe

– nyilatkozta Rebrov.

A Moldéről részletesebben itt írtunk:

Mit érdemes tudni a Fradi következő BL-selejtezős ellenfeléről?

Milyen csapat a Molde? Hogyan jutott el a BL-rájátszás utolsó szakaszáig? És mire számíthat a Fradi? Ezekre kerestük a válaszokat.

(via)

És ezt olvastad már?
Nem hazai játékos ritkán rúg mesterhármast az Anfielden, a Brighton támadójának most sikerült