Nekik nemzetközi kupaindulást, nekünk pedig pénzt. Mégpedig jó pénzt, mert két olyan meccset választottunk, amivel szakítani lehet.

Puskás Akadémia–Újpest

Magyar Kupa-döntő, május 23.; 20:00

Tegye fel a kezét, aki ezt a döntőt várta, sőt bármelyik csapatot várta a döntőbe! Mi biztosan nem, elvégre a magyar bajnokság két kiemelkedő együttese, a Videoton és a Fradi, közülük minimum egyet azért odaképzeltünk a fináléba. Főleg, hogy az elmúlt három kiírást az FTC nyerte.

Az Újpest jelenléte egyébként a kevésbé meglepő, ami a múltat illeti, az előző négy döntőből kétszer ott volt, 2014-ben nyert is. Idén viszont a külföldi urakkal megerősített Puskás Akadémia a jobb, vagy legalábbis az esélyesebb, annak ellenére, hogy a lilák az 5., a Felcsút pedig csak a 7. helyen áll. Pintér csapata viszont mind a három egymás elleni bajnoki meccsüket megnyerte.

A pillanatnyi forma alapján az iksz a legvalószínűbb eredmény, de valamiért a Puskásnak megy az Újpest ellen. Az előző nyolc meccsén egyetlen egyszer kapott ki az Újpest, ugye nem kell mondanunk, kitől. A győzelmével a Puskás kiléphet Európába.

Tipp: hazai; odds: 2,67 – Fogadok

Szolnok–Ferencváros

Vízilabda OB I, döntő, május 23.; 18:15

A Fradi kétszer nagyon elporolta a Szolnokot a bajnoki döntőben, úgy tűnt, simán behúzza az aranyérmet, ám a legutóbbi, pesti meccsen a Szolnok 8 góllal tudott diadalmaskodni. Így is 2–1 az FTC javára összesítésben, de az a nagy kérdés, hány fordulat van még a párharcban. Mi várunk még egyet, a megalázó vereség után képes lesz újítani az FTC-PQS és ismét nyerni Szolnokon. Nem mellesleg ez nagyon jól is fizet.

Tipp: vendég; odds: 2,57 – Fogadok 

Szelvény

  • Puskás Akadémia–Újpest Hazai
  • Szolnok–Ferencváros Vendég
  • Tét: 1000 Ft
  • Odds: 6,86
  • Várható nyeremény: 6852 Ft

(Fotó: Puskás Akadémia)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés