Rijad Mahrez két hónapja jelentette be, elhagyja a Leicestert, de eddig egyetlen klubnak sem kell a remekül cselező szélső.

Mahrez a Leicester bajnokcsapatának egyik legfontosabb játékosa volt, 17 gólt vágott a tavalyelőtti szezonban, Angliában a legjobb játékosnak választották. Tavaly nyáron érdeklődött iránta az Arsenal, végül a Bajnokok Ligája miatt maradt, most viszont nem állnak sorba érte a csapatok.

Elvileg az AS Roma jelentkezett be érte (Szalah helyére épp illene Mahrez), a Leicester jó nevű edzője, Craig Shakespeare szerint azonban az olaszok hivatalos ajánlatot nem tettek.

Mahrez sztorija egyébként közel sem mindennapi, 18 évesen még a francia nyolcadik osztályban játszott, majd kapott egy lehetőséget a másodosztályú Le Havre csapatától, ahol annyira ment neki, hogy a Leicester leigazolta. A rókákkal előbb feljutott a Premier League-be, majd a futballtörténelem egyik legnagyobb csodájának volt részese, amikor angol bajnokok lettek. Tavaly már sem neki, sem a Leicesternek nem ment olyan nagyon, és úgy tűnik, a nagy kluboknak elég rövid a memóriája.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon