Marco Asensio nyilatkozata után már egyértelmű, hogy nem ő lesz Ronaldo utódja

Lehet, hogy túl szigorúak vagyunk, de ilyet egy igazán motivált labdarúgó nem mond, és például ez is megkülönbözteti őt Cristiano Ronaldótól.

Értelemszerűen felmerül a kérdés, hogy egyáltalán miért is hasonlítom Marco Asensiót CR-hez. Nem sok mindenben mérhető a portugálhoz, azonban Ronaldo eligazolása után Asensiót kvázi nevezték ki az utódjának – a 7-es számot is megkapta, nem igazoltak senkit CR helyére, Asensio lett a kezdő, és még Pérez is kinyilatkoztatta, hogy mostantól a spanyol fiatal útján indulnak el.

Marco Asensio szeptember végéig stabil kezdő is volt, ám mivel sem eredményesen, sem pedig jól nem játszott, így szépen elkopott a csapatból, másfél hónapja már alig-alig játszik. Ha esetleg fel akarná tenni magának a kérdést, hogy miért, akkor rögtön itt ez a nyilatkozat, amit a Movistar Plusnak adott.

Most kevesebb játéklehetőség jut nekem, azonban csak a szezon végén értékeljük a helyzetemet. Sok kritika ér minket, de már tudjuk, miként működik a sajtó… Tisztelet a kivételnek, ám a bírálatok egy része sértő egyesek számára.

Asensio ugyan még csak 22 éves, akár igaza is lehet, hiszen tele van rutinos játékossal a Real kerete, de például CR most nem itt tartana, ha így gondolta volna ennyi idősen.

Asensio mérsékelt elhivatottsága már szült nálunk egy (fél) cikket:

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon