Szoboszlairól végül jó hírek érkeztek, de közben meg kiesett a válogatott szövetségi kapitánya. Viszontagságos Nemzetek Ligája-döntő ez.

Marco Rossi legutóbbi koronavírus-tesztje pozitív eredményt mutatott, emiatt azonnal elkülönítették a játékosoktól és stábtagoktól – írja az MLSZ. Bővebb információt majd este kapunk, de jelen állás szerint biztos, hogy a magyar válogatott szövetségi kapitánya nem irányíthatja a csapatot Izland ellen.

null

A korábbi folyamatos negatív teszteredmények után Marco Rossi legutóbbi vizsgálata pozitív eredményt mutatott. Elkülönítése a játékosoktól, stábtagoktól azonnal megtörtént. További információk a válogatott esti sajtótájékoztatóján. #csakegyutt pic.twitter.com/j6pEnIgjpK

Az északiak ellen a Nemzetek Ligája rájátszásának döntőjét fogja játszani a magyar válogatott, mely egyben Eb-pótselejtező is. A meccs arról hivatott dönteni, ki juthat ki a jövő évi Európa-bajnokságra. Mivel korábban Giovanni Costantino is pozitív tesztet produkált, valószínűleg Rossit a másik segítője, Cosimo Inguscio helyettesítheti majd az izlandiak ellen.

  • Nemzetek Ligája-rájátszás, döntő
  • Magyarország–Izland; november 12., 20.45
És ezt olvastad már?
Szoboszlai a PSG után a Manchester Citynek is gólt rúgott