A Sampdoriának nem tudna nemet mondani a kapitány.

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya nyilatkozott a jövőjével kapcsolatban az egyik olasz rádiónak, írta meg az Itasportpress hírügynökség. Ebből arra lehet következtetni, hogy nem tervez már hosszútávra a magyar válogatott élén.

„Néhány hete megkeresett egy csapat, de csak annyit tudok mondani, hogy nem a Watford, ahová Claudio Ranieri ment. Az angol bajnokság lenyűgöz, mert ott jobb a sportot körülvevő közeg, és mindenekelőtt több időt adnak arra, hogy elsajátítsd az elképzeléseidet a játékról. Szinte soha nem szabadulsz meg egy edzőtől, inkább megbízol benne a szerződése lejártáig. Olaszországban ezzel szemben sokkal több a stressz, sokkal nagyobb a nyomás. A magyar válogatottal az Európa-bajnokságon továbbjutásra álltunk, ami nagy önbizalmat adott az egész keretnek és elégedettek vagyunk azzal, hogy nagyszerűen képviseltük az országot.

Most, hogy kétszer kikaptunk Albániától, valószínűleg nem jutunk ki a világbajnokságra. Szeretnék visszatérni a klubedzőséghez.

Azt is elárulta, melyik csapat az álma, de hozzátette, nem fog összejönni.

„Szeretnék a Sampdoria edzője lenni. Ha hívni fognak, nem tudnék nemet mondani. De ez soha nem fog megtörténni, hacsak valaki a Sampdoria vezetőségéből ki nem esik az ágyból és nem veri be a fejét...”

Nem véletlenül a genovai csapat a vágya, elvégre két évig focizott a Sampdoriában, és olyan csapattársai voltak, mint Ruud Gullit, Roberto Mancini, Pietro Vierchowod, Sinisa Mihajlovic vagy épp Walter Zenga.

Marco Rossi gondolkodás nélkül visszautasított egy Premier League-megkeresést

A magyar válogatott szövetségi kapitánya meglepő dolgokat mesélt.

(Fotó: MLSZ)

És ezt olvastad már?
A legdrágább átigazolástól a dokumentumok miatt meghiúsult klubváltásig – Ez történt a transzferszezon utolsó napján
További cikkeink a témában