Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros az Európa-koferencialiga selejtezőjében, Máté Csaba a pozitívumokról beszélt.

Azt követően, hogy a Bajnokok Ligája selejtezőjéből már az első körben kiesett a Fradi, az Európa-konferencialigában sikerrel vette a második selejtezőkört. A magyar bajnok kettős győzelemmel, hat rúgott és nulla kapott góllal jutott a következő körbe:

A Fradi kettős győzelemmel, 6–0-val jutott tovább

Írországot bevette a Máté Csaba vezette Fradi, következik Málta.

A Shamrock Rovers elleni továbbjutás után így értékelt Máté Csaba:

„Elég hektikus mérkőzésen vagyunk túl. Nem jól kezdődött számunkra a meccs, nagyon hosszú volt a csapatunk, az ellenfél jól megtalálta a vonalaink között a játékosait. (...)

A második félidő egyértelműen jobban sikerült. Lőttünk egy nagyon szép gólt, a második játékrészben pedig sok helyzetet dolgoztunk ki, sok olyan lehetőségünk volt, amikor az utolsó passzokat elrontottuk. Azt gondolom, hogy még több helyzetet kell kialakítani, aminek eredményeként talán még több gólt kell lőni.

Összességében gratulálok a csapatnak a továbbjutáshoz, a mi helyzetünkben azt gondolom, minden sikert meg kell becsülni. Pozitívuma a mérkőzésnek, hogy nem kaptunk gólt, még ha ebben volt esetleg szerencse is, de ez mindenképpen erőt kell, hogy adjon a folytatásra a játékosoknak, hiszen kemény sorozat vár ránk.”

A Ferencváros a selejtező harmadik körében a a máltai Hamrun Spartansszal játszik.

Ez is érdekelhet:

Ha nem sikerül Máténak, délszláv edző érkezhet a Fradihoz?

A pletykák nem csillapodnak, elég sok név kerül elő mint edzőjelölt. Délszláv szakemberek hideg leheletét érezheti a tarkóját Máté Csaba.

(Via fradi.hu; fotó: fradi.hu)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Hivatalos: két év múlva Budapesten rendezik meg a Bajnokok Ligája döntőjét

Két győzelemre van a halhatatlanságtól a Leverkusen

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés