Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Mundo Deportivo elég meredek sztorival állt elő a Barcelona–Neymar–PSG-ügyben.

Az egész nyár arról szólt, hogy Neymar vissza akar igazolni Barcelonába, a Barca ajánlatokat tett a PSG-nek, a franciák pedig kérették magukat. Még az utolsó nap is tárgyaltak a brazilról, de nem sikerült megállapodni, mert a Barca nem tudta teljesíteni a PSG irreális követeléseit követeléseit (300 millió alatt nem megy sehova), pedig még Neymar is beszállt volna 20 millió euróval, csak engedjék el. És egyébként emellett nem is kedveli egymást a két klub vezetése.

Még Messi is elmondta, mennyire szeretett volna újra együtt játszani Neymarral, de azt nem tudja, a Barca minden megtett-e, hogy visszavigye a brazil. A Mundo Deportivo szerint talán nem, merthogy a katalán vezetés igencsak megosztott volt Neymarral kapcsolatban. Vannak, akik nem bocsátják meg, hogy lelépett, kvázi kivásárolta magát. És most visszatérnének Párizsba, de nem Neymar, hanem Kylian Mbappé miatt.

Állítólag megpróbálják leigazolni Mbappét, még úgy is, hogy tudják, világrekord összeget kell majd letenni érte, bőven a Neyért kapott 222 millió fölött –  hiszen a francia csatár még csak 20 éves, de már világbajnok és háromszoros Ligue 1-győztes.

A katalán vezetés véleménye szerint Mbappé lényegesen kevésbé éli az életét a nyilvánosság előtt, mint Neymar, kevesebbet sérült, és az öltözőben is kevésbé megosztó.

Mi nem fogadnánk rá, hogy sikerülni fog megszerezni.

(fotó: Erwin Spek/Soccrates/Getty Images)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.