Még ebben a fasza mezben sem lesz bajnok az MU a következő idényben

A Manchester United bemutatta a következő idényre szánt hazai mezét.

Az MU a teljes 2018–2019-es idényeben a klub 140 évvel ezelőtti megalapítására fog emlékezni*, ugyanis a szokásos piros felszerelésen erre utalnak a fekete keresztcsíkok, amik a vasúti pályát hivatottak szimbolizálni:

*A klubot ugyanis a Lancashire-Yorkshire vasút Newton Heath-i depójának csapataként alakult – Newton Heath (L&YR) FC néven – még 1878-ban. Amikor 1902-ben a klub a csőd szélén állt, John Henry Davies megvásárolta, és átkeresztelte Manchester Unitedre.

Így már kicsit érzed, hogy nem véletlen, hogy Jesse Lingard és Paul Pogba egy vasúti depóban lófrálva feszít az új mezben:

Érdekesség egyébként, hogy a United eladta a mezujját is, amin mostantól egy szintén közel 140 éves múlttal rendelkező, konyhafelszereléseket gyártó amerikai cég, a Kohler logója fog díszelegni:

A mezbemutatás során egyébként azt is kiderült, hogy Juan Mata jövőre is a – max FA- vagy Ligakupát nyerő – keret tagja lesz, vagyis ezt sugallja az, hogy a klipben ő szerepel csak egyedül:

Manchester United on Twitter

Past & present. 🔴🚃🛠 Our new @adidasfootball home kit, inspired by the Railway Men of Newton Heath. Learn more here: https://t.co/nZrewGhDG7 #HereToCreate #MUFC https://t.co/mijWOPseSg

(Fotó: manutd.com, Twitter)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon