Pedig rendkívül sikeres együttműködés volt.

Ahogy már megírtuk, megbízható források szerint Robert Lewandowski el szeretné hagyni a Bayern Münchent, aminek egyik oka az, hogy a bajorok le akarták igazolni Erling Haalandot a Borussia Dortmundtól, a másik oka, hogy a lengyel új impulzust szeretne a karrierjében. Például azért is, mert ő és a környezete szerint már kapott volna Aranylabdát, ha a La Ligában játszik.

A hírek szerint már jelezte ő is és az ügynöke, Pini Zahavi is a Bayernnek, hogy idén nyáron távozni akar és semmiképp sem hosszabbítja meg a 2023-ban lejáró szerződését. Ennek tudatában hamar kijött néhány pletyka, hogy a németek 30-40 millió euróért hajlandóak eladni, a Barcelona pedig már készül ajánlatot tenni.

Csakhogy most előlépett az FC Bayern elnöke, Herbert Hainer és kijelentette:

„Robert Lewandowskinak 2023 júniusáig élő szerződése van a Bayernnel – és ezt ki is fogja tölteni!”

A Bayern mindezt közölte Lewa ügynökével is, azonban a Barcelona nem tervezi feladni, meg akarja szerezni a lengyel gólvágót.

Ezen a ponton nehéz elképzelni, hogy simán fog lezajlani az ügymenet, Lewandowskinak nem lett vonzóbb a müncheni projekt, az ügynöke pedig még erőszakosabban fogja követelni, hogy engedjék el. Ha a bajorok ragaszkodnak hozzá, akkor csúnya lehet a következő pár hét, ami beárnyékolhatja az elmúlt nyolc évet. Pedig Lewa már most legenda Münchenben, 373 meccsen lépett pályára és 343 gólt szerzett.

(Fotó: Twitter)

És ezt olvastad már?
Így bolondította a védőket a 8 éves Lionel Messi
Nem könnyű elkezdeni a futást, de most Nyári Dia is segít benne