Kronen Zeitung azt írja, megtörtént a megállapodás a felek között.

Az osztrák lap információi szerint

a Ferencváros megállapodott Peter Stögerrel, már csak alá kell írni a kétéves szerződést, amire a szezon végén kerülhet sor.

Stöger jelenleg az Austria Wiennel az utolsó bajnoki fordulóra készül, az SV Ried ellen pénteken játszanak, a tét pedig a hetedik hely, ami Konferencia Liga-indulást ér. De ehhez még a rájátszás döntőjében is játszani kell, tehát az esetleges hivatalos bejelentés május legvége előtt biztosan nem történik meg.

Amennyiben valóban Stöger lesz a Ferenváros vezetőedzője, az egy pikáns történet lesz, mivel köztudott, hogy Bécsben is létezik lila-zöld ellentét, márpedig Stöger a lila Austria Wientől érkezne, míg a Fradi testvércsapata a Rapid Wien.

A lap azt írja, Stöger azért preferálja a Fradit a Kölnnel szemben, mert ésszerű struktúrák és kilátások vannak a sikerre, és mindössze két vezetővel kell dűlőre jutnia a csapat kérdéseiben (nyilván Kubatovra és Oroszra gondolnak, ám ott van Hajnal Tamás is, aki koordinálja az igazolásokat).

Megírták az is, hogy vonzó, hogy az előző szezonban a Celtic, a Dinamo Zagreb és a Molde is meghajolt a Fradi előtt a BL-selejtezőkben, így odaért a csapat csoportkörbe.

Rebrovról és a helyzetről itt írtunk bővebben:

Valami nem stimmel a Fradinál, egyre valószínűbb, hogy Rebrovot egy osztrák edző váltja

Rejtélyes dolgok zajlanak a Fradinál, semmi se szivárog ki, illetve csak félinformációk. De az igen, hogy erőteljesen edzőt keres a magyar bajnok.

(Fotó: Markus Tobisch/SEPA.Media /Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Csodás góllal fordított a Fradi és jutott a Magyar Kupa döntőjébe

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés