Megvan Heidi Löke utódja, a Balaton-partról érkezik

A fórumokon már volt jele, hogy Siófokról pótolja a Győri ETO a világ legjobb beállósát, és ez most már hivatalos.

Szakmai fórumokon jól értesült szurkolók többször is leírták ezt a forgatókönyvet, hivatalos viszont most lett: a Siófok KC tunéziai-magyar beállója, Aszma el-Gaui másfél éves szerződést írt alá a Győri Audi ETO KC-vel.

A 25 éves játékos óriási tehetség, és mivel nemrég magyar állampolgár is lett, hamarosan Rasmussen kapitány is számolhat vele, ami szintén szempont lehetett leigazolásánál. Löke távozása hirtelen meglőtte a Győrt, a siófokiak pedig a magyar női kézilabdázás érdekeit helyeztük előtérbe azzal, hogy elengedték.

Kettős érzések kavarognak bennem, mert egy nagyszerű játékos távozik a klubtól, másrészről viszont büszkeséggel tölt el, hogy Magyarország és egyben a világ egyik legjobb klubcsapata egy siófoki játékosban gondolkodott Heidi Löke pótlását illetően. Ezzel a transzferrel elsősorban a Győri Audi ETO KC nemzetközi esélyeit, valamint a magyar női kézilabdázás érdekeit helyeztük előtérbe" – nyilatkozta Fodor János a Siófok KC ügyvezetője.

Először is szeretném megköszönni a Siófok KC pozitív hozzáállását az átigazoláshoz, örömteli, hogy lehetővé tették a transzfert. El-Gaui egy fiatal, agilis játékos, aki reményeink szerint jól illeszkedik majd a Győri Audi ETO KC játékrendszerébe. Bemutatkozására még idén sor kerül, hiszen az Érd elleni meccsen már pályára is léphet” – ezt már dr. Bartha Csaba a Győri Audi ETO KC elnöke mondta.

A játékos is boldog:

Nagyon szép időszakot töltöttem Siófokon, hálás vagyok a klubnak azért, hogy megadták nekem a lehetőséget a fejlődésre. Szeretném megköszönni a szurkolóknak és mindenkinek, aki a Siófok KC -nál dolgozik a belém vetett bizalmat. Külön meg szeretném köszönni Fodor János ügyvezetőnek, hogy hozzájárult az átigazoláshoz és így valóra válthatom az álmaimat. Örökre a szívembe zártam a Balaton partját. Fantasztikus lehetőség számomra, hogy a világ egyik legjobb csapatához igazoltam. Nagy öröm és megtiszteltetés lesz Győrben szerepelni. Szeretnék mindent megtenni, hogy a csapat sikeres legyen. Várom már, hogy bizonyíthassak, óriási motiváció van bennem.

A 25 éves játékos 2015. júliusában igazolt a Balaton partjára és az azóta eltelt másfél évben több mint 50 alkalommal lépett pályára siófoki színekben.

(siofokkc.hu)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon