Megvan Hosszú Katinka új edzője?

Miután Shane Tusuppal helyrehozhatatlan ellentét alakult ki, egyértelmű volt, hogy Hosszú Katinkának új edző után kell néznie.

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő az elmúlt hetekben korábbi edzőjével, Dave Salóval dolgozott, de szerencsére nem rá esett a választás.

A Magyar Idők azt írja, hogy

Petrov Árpád egyelőre nem akarta megerősíteni ezt a hírt, mert a jövő hét hétfőig semmit sem mondhat. Petrov egyébként jelenleg a svájci utánpótlás úszóválogatott edzője.

A 35 éves szakember igazi úszócsaládból származik: édesapja Anatolij Petrov, az ukrán származású legendás szakember, mesteredző, Jakabos Zsuzsanna felfedezője, aki olyan paraúszó klasszisokat segített paralimpiai aranyérmekhez, mint Pásztory Dóra és Sors Tamás. Anatolij Petrov két ikerfia, Árpád és Iván maguk is kiváló úszóedzők, a hat perccel idősebb Árpád, mint említettük, a svájci utánpótlás-válogatott szakvezetői posztját cseréli fel Hosszú szakmai irányításával, Iván pedig a magyar utánpótlás-válogatott szövetségi kapitánya, egyszersmind a Győri Úszó SE vezetőedzője.

Katinka jelenleg az augusztus 3-án kezdődő glasgow-i Európa-bajnokságra készül.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon