Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Csányi Sándor hosszabb interjút adott az M4 Sportnak, melyben elmondta, hogy az MLSZ csatlakozott ahhoz az UEFA-konvencióhoz, mely szerint zéró toleranciát alkalmaznak a rasszizmussal szemben. Kéri a drukkeret, erre figyeljenek.

Az MLSZ elnöke inkább odatartja az orcáját, csak hogy nagyobb baj ne legyen.

Ne adják fel a magas labdát, hogy megbüntessenek bennünket, mert sajnos kényszerpályán vagyunk.

Már volt stadionbezárásunk, úgyhogy innen már a következő lépés súlyosabb lesz.

„A huhogás, a cigányozás, zsidózás, sorolhatnám, ezek a rasszista történések a stadionban és a pályán is nagyon súlyos büntetést írnak elő. És nagyon fix, pontos szabályozás van, hogy milyen büntetést szabhat ki a fegyelmi bizottság. Ezért mi nem kaphattunk mást, mint teljes stadionbezárást a szlovák meccs után.”

A magyar válogatott jövő pénteken Uruguayjal játszik az új Puskás Aréna megnyitóján, aztán 19-én Eb-selejtezőt játszik Cardiffban Walesszel.

(Fotó: MTI)

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.