Az U20-as világbajnokságból Mervó Bence profitálhatott volna a leginkább, a Győr korábbi csatára társgólkirály lett. Hívták is a spanyol élvonalba és a olasz másodosztályba is. Így aláírt az MTK-hoz.

Az Észak-Koreának hármat rúgó jó felépítésű támadót a Deportivo akarta a Primera Divisiónból, míg a Serie B-ből két csapat is ráizgult. Utóbbiak valóban nem lettek volna jó döntések, de a menedzsere szerint ezeken kívül is több nyugat-európai klub hívta. Mervó is külföldön képzelte el a jövőjét, fejlődni és játszani akart.

Így most aláírt az MTK-hoz.

A csavar a sztoriban, hogy ennek ellenére is keresik a külföldi csapatokat neki, még a nyáron továbbmenne. Ergo aláírt, hogy kapjon egy kis pénzt az MTK? Vagy az a deal, hogy ha mégse sikerül kimenni, akkor jobb híján Torghellével harcol a csapatba kerülésért?!

"Menedzsereim továbbra is dolgoznak az ügyön, ami azért halad lassan, mert nem átmeneti állomáshelyet keresünk, hanem olyan klubot, ahol folyamatosan tudok játszani, és számomra belátható fejlődési lehetőség vár."

Az MTK is támogatja ezt:

"Nem titok, hogy a megállapodás értelmében Bence számára nyitva áll a lehetőség a külföldi folytatásra, amit ő egyértelműen ambicionál, és ezt teljes mértékben megértjük" – mondta Domonyai László klubigazgató

A nyár bizarr magyar átigazolásai sorozatunkat olvashattad.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

További cikkeink a témában