Igazi rejtély, hol csúszott el a Barcelona és Messi újraházasodása, de több újságíró is azt írja, hogy Messi döntött.

Lionel Messi, a felesége, a gyermekei, az FC Barcelona elnöke, Joan Laporta és az összes Barca-drukker azt akarta, hogy az argentin legenda visszatérjen a katalán klubhoz. Ennek az akadálya a La Liga döntése volt, amely végül rábólintott a Barcelona pénzügyi megvalósítási tervére, így elviekben minden akadály elhárult Messi visszatérése elöl.

Aztán az imént érkeztek a hírek, hogy az argentin világbajnok szólt a Barcának, hogy nem tér vissza, az Inter Miamit választotta.

Az biztos, hogy nem a pénz miatt, hiszen simán visszautasította a szaúdiak egymilliárd eurós csábítását, a fő ok az lehet, hogy a Barcelona nem tudta garantálni, hogy regisztrálni tudja – egyelőre! Így a Miami maradt mint legjobb opció.

Két napja bólintott a liga, sok ideje nem volt még Laportának és Alemany sportigazgatónak eladni játékosokat, egyelőre Gavi regisztrációját tudták elintézni. Arra még nincs garancia, hogy bárkit el tudnak adni, és hogy mikor, mennyiért. Arra még várnia kellett volna Messinek néhány napot, esetleg hetet.

Az átigazolási időszak augusztus végéig tart, és ugyan egyszer már a végsőkig várt a Barcelonára, érthető, ha nem bízik, de innen nézve még belefért volna egy-két hét.

Xavi: 99 százalékban Messin múlik, hogy visszatér-e a Barcához

A Barcelona edzője átrúgta a labdát Messi térfelére.

„Messivel vagy Messi nélkül, de a Barcelona nem nyeri meg a BL-t”

Egyre valószínűbb, hogy Lionel Messi visszatér a Barcelonához. A Real Madrid korábbi játékosa szerint azonban a Barcelona BL-esélyeire ez semmilyen hatással nincs.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Stankovic annyira le akart lépni a Fraditól, hogy saját zsebből vásárolta ki magát

Számtalan sztár kimaradt Anglia bő Eb-keretéből

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés